Om os

Spir&gro.dk er startet som et ønske om at lave en frøforsyning, hvor bæredygtighed, erfaring og formidling er i højsædet.
Baggrunden for at starte shoppen er, uddannelse som Landmand og naturvejleder, rigtig mange år med selvforsyning, økologi og natur som omdrejningspunkt. Permakultur Design Certifikat mm.


Vi har til huse på et microlandbrug i Harridslev, nordøst for Randers. Siden 2013 har vi arbejdet målbevist på et bringe vores 7 tdl. fra konventionel kornjord, til levende jord, høj biodiversitet og selvforsyning.
Vi er lykkelige og stolte af den eksplotion af arter der er sket på den korte tid- og vi er jo kun lige begyndt.

Ambitionen er at lave en frøforsyning, Der leverer frø af vilde planter, hovedaageligt hjemmehørende arter af værtsplanter for insekter. dyrket eller indsamlet i naturen i Europa. Vi vil pakke i egen emballage. Dels for have kontrol over bæredygtigheds ellementet, og dels for at kunne formidle bedre og på Dansk, om dyrkning, brug og egenskaber ved den plante som frøet skal blive til.
 

Spir&gro er etableret i November 2020. I begyndelsen med frø af hjemmehørende arter af foder og værtsplanter til de vilde bier, sommerfugle og andre insekter. hold øje med os :) der kommer løbende nye varer og kategorier

 

Vi håber i kan lide vores frøbutik
Forslag, ris og ros, modtages med glæde. Vi vil jo gerne blive bedre